Каталог товарів

Комікс російською мовою «Майор Грім 1939»

Код: CMX1805
Видавництво: Bubble
Художник: Олексій Горбут
Стор.: 110
Мягкий
Автор / Сценарист: Олексій Волков

Ризикуючи життям, кар'єрою і репутацією, співробітникам видавництва BUBBLE вдалося роздобути оригінали сторінок тих самих кількох випусків легендарного збірника «Майор Грім», яким всупереч усьому вдалося вийти в СРСР в 1939 році. Цілих 80 років ці приголомшливі історії, які надихнули не одне покоління творців по всьому світу, вважалися втраченими ..., але тепер ви можете їх прочитати!

Ідеал радянської людини Ігор Гром, його вірний друг і комсомолець Діма Дубін, загадковий ленінградський вбивця Чумної Лікар, підступний електричний капіталіст Гольт - всі ці герої і лиходії, розбурхують уми наших дідусів і бабусь, оживуть на сторінках цього унікального збірника!
Кожна сторінка просякнута духом часу і пригод, кожна історія насичена готовими ідеями для блокбастерів! «Майор Гром: 1939» - справжня світова класика і джерело геніальних вигадок, на яких побудована сучасна поп-культура. Читайте - і вступайте в ряди шанувальників легендарного детектива!
0 Відгуків
Нет в наличии
Виробник: Bubble
Немає в наявності
Кількість на складі: 0
Термін надходження: Доставка по Україні. Товар буде доставлений протягом 1-3 днів
320.00 грн
270.00 грн
Кешбек: 1.35 грн
Відгуки покупців
Бонус за відгук: 1.00 грн
* одноразово для кожного товару за умови, що Ви купили цей товар *Для отримання кешбека необхідно зареєструватися або увійти
Доставка
  • Нова пошта(передплата)
    від 35 грн.
  • Нова пошта(післяплата)
    від 68 грн.
  • Нова пошта(кур'єр)
    від 70 грн.
  • Кур'єр по Києву
    від 60 грн.
  • Укрпошта
    від 30 грн.
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
Купить аниме боксы
Купить слаодсти из Японии
Купить наклейки аниме