Каталог товарів

Артбук «Сід Мід. Всесвіт легенди футуризму. Від «Зоряного шляху» до «Того, що біжить по лезу 2049»

Код: ART449
  • 18 лютого 2020
    Тверда палітурка (228x310)
    256 сторінок
    Бренд: БОМБОРА
    ISBN 978-5-04-109247-4

    Ви можете не знати Сіда Міда на ім'я, але ви точно бачили його роботи - саме він придумав світи самих візуально захоплюючих фільмів в історії кіно: "Зоряний шлях", "Той, що біжить по лезу", "Трон", "2010", "Коротке замикання "і, звичайно ж," Чужі "! Починаючи з самого першого фільму майстер завжди прагнув поєднувати реальність з футуризмом; створювати майбутнє, в якому кожен дізнається своє справжнє. І саме ця здатність передбачати майбутнє з технологічним проривом допомогла Миду створити свою власну Всесвіт і зіграти одну з ключових ролей у формуванні кінематографом бачення майбутнього. У цій книзі зібрана велика колекція робіт майстра "візуального футуризму", створених ним більш ніж за 40 років роботи - малюнки, концепт-арти, ескізи і начерки, багато з яких побачать вперше навіть шанувальники майстра. Кожна ілюстрація супроводжується заміткою, що відкриває читачеві один з аспектів роботи майстра футуризму. Ви дізнаєтеся не тільки про те, як Мід продумував значні світи "Того, що біжить по лезу" і "Чужих" або працював над створенням концепт-артов до заворожливому фільму "Трон", але і те, як його творчість виходило за межі кінематографа - в рекламні ролики , ілюстрації до фентезі-книгам і навіть в архітектуру!


    Барвисте подарункове видання, присвячене легенді «візуального футуризму»! Сід Мід - найповажніший і найавторитетніший художник-постановник в історії кінематографа. За довгі роки роботи йому вдалося придумати цілий всесвіт, в яку входять світи фільмів, які знає і любить кожен - «Той, що біжить по лезу», «Трон», «Коротке замикання» і «Чужі». Всередині цієї книги зібрана велика частина робіт майстра, створена ним за сорокарічну кар'єру - малюнки, концепт-арти, ескізи і начерки, частина з яких публікується вперше. Обов'язковий атрибут в колекцію кожного шанувальника кінематографа, художника і футуролога! Для кого ця книга Для шанувальників футуризму. Для фанатів фільмів «Чужий», «Той, що біжить по лезу» і «Трон». Для любителів наукової фантастики. Для поціновувачів хорошого кіно. Фішки книги Щільна крейдований папір. Концепт-арти і ескізи, з яких починалися фільми «Чужий», «Той, що біжить по лезу» і «Трон». Ніде не публікувалися раніше матеріали.
0 Відгуків
Нет в наличии
Немає в наявності
Кількість на складі: 0
Термін надходження: [Передоплата] Доставка по Україні. Товар буде доставлений протягом 1-3 днів
1820.00 грн
1740.00 грн
Кешбек: 8.70 грн
Відгуки покупців
Бонус за відгук: 1.00 грн
* одноразово для кожного товару за умови, що Ви купили цей товар *Для отримання кешбека необхідно зареєструватися або увійти
Доставка
  • Нова пошта(передплата)
    від 35 грн.
  • Нова пошта(післяплата)
    від 68 грн.
  • Нова пошта(кур'єр)
    від 70 грн.
  • Кур'єр по Києву
    від 60 грн.
  • Укрпошта
    від 30 грн.
  • Самовивіз
    БЕЗКОШТОВНО
Купить аниме боксы
Купить слаодсти из Японии
Купить наклейки аниме