Друзі!
З жалем змушені повідомити вам, що з завтрашнього дня (17.04) наш offline магазин буде не доступний для відвідування. Інтернет магазин (www.pulsar.ua) працює в стандартному режимі, call центр працює з 12 дня.
Всі інтернет замовлення відправляються без затримок!
Переконливо просимо вас сидіти вдома, дивитися анимешки і читати мангу. Не варто ризикувати своїм здоров'ям і здоров'ям своїх близьких!
Завжди з вами, ваш Пульсарушка ^^ ❤️

Upd. 01.04.2020

Питання відправки / доставки товарів на сьогоднішній день. Що важливо знати? Зараз пошта Японії офіційно призупинила відправки в більшість європейських країнах. Україна і Росія теж потрапили під роздачу. Отже, відправлення всіх замовлень будуть заморожені і / або припинені. З України в Росію, на даний момент, пошта теж доставляти не буде.


Обговорити новину в чаті ..

01.05.2020

Любі друзі. У цей нелегкий для всіх нас час наш інтернет магазин продовжує працювати і радувати всіх вас мільйонами різноманітних товарів. На жаль, частина наших співробітників фізично не може дістатися до нашого магазину і працює віддалено. У зв'язку з цим :

Обробка замовлень може бути з затримкою. Якщо ви пропустили дзвінок, не впадайте у відчай, вам обов'язково зателефонують.

Call центр постійно телефонує клієнтів і не завжди зможе прийняти дзвінок від вас. Рекомендуємо звертатися в нашу службу підтримки.

Товари, які виготовляються під замовлення, зазвичай відправляються на протязі 7-10 днів.

Всі попередні замовлення з Японії актуальні і будуть відправлені відразу ж як Japan Post знову почне відправляти посилки в нашу країну.

Про відкриття фізичного магазину ми оголосимо додатково.

10.05.2020

Київський магазин відкриє для вас свої двері з 11 травня! Будемо працювати 11 до 18.
Ось кілька правил відвідування Пульсарушкі:

• Обов'язковий масковий режим. Без масочку в Пульсарушку не пустять> <
• Не більше 10 чоловік можуть знаходиться в магазині.
• Обов'язково дотримуйтеся дистанції ..
• Діти до 14 років обов'язково в супроводі батьків!